Werken bij

Wij zijn Branten Isolatie Technieken B.V. in Nieuwkuijk (omgeving Den Bosch) en al ruim 30 jaar staan wij voor hoge kwaliteit en klantgerichtheid in de Technische Isolatiebranche. Onze werkzaamheden richten zich op de thermische en akoestische isolatie binnen de Utiliteitsbouw. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die ons familiebedrijf kunnen versterken. Ben jij die nieuwe collega? Neem eens een kijkje bij de onderstaande vacatures!

Play Video

Een echt familiebedrijf

Als familiebedrijf hechten wij enorm veel waarde aan tevreden medewerkers. Onze medewerkers zijn de kern van ons bedrijf, daar doen we alles voor. We hechten veel waarde aan een goede werksfeer & investeren in de groei van onze medewerkers. Wij staan schouder aan schouder, leven ons in en zijn er voor elkaar, ook als het even tegen zit.

Vind jij zelfstandigheid, vrijheid en flexibiliteit in je werk belangrijk? En wil jij bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Dan is werken bij ons familiebedrijf zeker iets voor jou!

Kijk of er bij de onderstaande vacatures iets voor je bij zit. Denk je dat je ons bedrijf kunt versterken maar staat je beoogde baan er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Onze vacatures

Leerling Isolatie Monteur

Voltijd - 40u per week

Chef Isolatie Monteur

Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan