Over ons

Branten Isolatie Technieken B.V. is in 1991 opgericht als een Isolatie Advies- en Calculatiebureau. In de jaren die daarop volgden hebben we het uitvoerende isolatiewerk steeds meer naar ons toe getrokken. We zijn uitgegroeid tot een volwaardig allround isolatiebedrijf, waarbij we onszelf alle facetten van de Technische Isolatiebranche meester hebben gemaakt. Vandaag de dag zijn we nog steeds een groeiend en optimistisch bedrijf waarbij service en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan.

Waarom kiezen voor BIT Isolatie?

Betrokken

Betrokken

Al ruim 30 jaar staan wij voor passie voor het vak en kwaliteit, we doen het goed of we doen het niet. We denken mee vanaf de basis om te komen tot het beste eindproduct. Jouw resultaat is onze verantwoordelijkheid, we zetten standaard een stapje extra om dat te realiseren.

Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

De wereld staat niet stil en wij ook niet, wat vandaag het beste is hoeft dat morgen niet meer te zijn. We zijn continu op zoek naar de beste producten en oplossingen voor onze klanten & medewerkers. Zo houden we onszelf scherp en krijgen onze klanten keer op keer het beste resultaat.

Mensgericht

Mensgericht

Goede klantrelaties & tevreden medewerkers zijn de kern van ons bedrijf, daar doen we alles voor. We hechten veel waarde aan een goede werksfeer, saamhorigheid en investeren in de groei van onze medewerkers. Wij staan schouder aan schouder, leven ons in en zijn er voor elkaar, ook als het even tegen zit. Alleen door een goede integere samenwerking maken we onze doelen waar.

Optimisme

Optimisme

Wij houden van datgene wat we doen en dat voel & zie je. We brengen energie, ontzorgen en zijn proactief. We denken mee én vooruit.

De gezichten van BIT

DSC1858-1bic2

Bert Branten

Algemeen Directeur
DSC1968-1bic2

Sebastian Branten

Operationeel Manager
DSC1902-1bic2

Berry Branten

Financieel Manager
DSC1781-1bic2

Jorrik Branten

Manager Duurzaamheid
Fritske

Fritske

Happiness Manager

Onze mensen staan voor u klaar om u van dienst te zijn.